Kirkegangen og kirkekampen: udfordringerne til kirke og gejstlighed i de sidste årtier af 1700-tallet og den danske præstestands håndtering af dem - Bregnsbo, Michael (1700-tal: Nordic Journal for Eighteenth-Century Studies, 2014)
[no abstract]