Universitetsbibliotekets informasjonstjeneste for odontologi ved Universitetet i Tromsø - Msomphora, Mbachi Ruth (Ravnetrykk, 2018)
Juni 2006. Publisert også i papirutgaven av TROMSØFLAKET, juni 2006.