Forord - Bråstad Jensen, Eivind (Ravnetrykk, 2018)
Boken består av 56 intervjuer foretatt i perioden 2008-2010, i forbindelse med Universitetet i Tromsøs 40-årsjubileum samt fusjonen mellom Universitetet og Høgskolen i Tromsø.