Åpen vitenskap og digital formidling - Lieungh, Erik (Ravnetrykk, 2020)
I denne artikkelen oppsummerer vi arbeidet med podkasten Open Science Talk, som ble skapt av Universitetsbiblioteket ved UiT Norges arktiske universitet høsten 2018. Dette er en engelskspråklig podkast om åpen vitenskap. Vi forteller litt om motivasjonen bak, hvilke tema vi dekket, hva vi oppnådde, og en kort refleksjon om dette var en god investering for å bedrive digital formidling.