Seniorprosjektet 2017–2019: Sluttrapport - Figenschou, Lars (Ravnetrykk, 2020)
God forvaltning og deling av forskningsdata er helt sentralt for å fremme transparens og kvalitet i forskningen. Seniorprosjektet (2017–2019) har tilbudt UiTs forskerseniorer hjelp med tilrettelegging av forskningsdata slik at dataene ikke går tapt. I samarbeid med den enkelte forsker har vi beskrevet datagrunnlaget og tilrettelagt for fremtidig åpen tilgang og publisering, der det har vært aktuelt.