Sámi oahpahus digaštallojuvvo eamiálbmotoahpahussan: Árvvoštallamat - Jannok Nutti, Ylva (Sámi dieđalaš áigečála, 2025)
Árvvoštallamat: Ylva Jannok NuttiSámi oahpahus digaštallojuvvo eamiálbmotoahpahussanÁrvvoštallojuvvon girji:Pigga Keskitalo & Kaarina Määttä & Satu Uusiautti: Sámi Education.Frankfurt am Main: Peter Lang Edition 2013.119 s. ISBN 978-3-631-62597-2.