Tertnes - en virtuell reisehåndbok om - Rolka, Sabine (Septentrio Educational, 2019)
Undervisningsopplegget oppmuntrer elevene til å utforske sitt nærområdet og videreformidlene de nye kunnskapene sine på forskjellige måter på tysk.