Під тиском - Maric, Filip; Poto, Margherita Paola; Panieri, Giuliana (Septentrio Educational, 2023)
Фокусуємося на: відчутті, як змінюється тиск води з глибиною. Мета навчання: У цій вправі учні відчують залежність між глибиною води та тиском. Учні зможуть поміркувати про те, як на форми життя в морських глибинах може вплинути високий тиск води в їхніх екосистемах. Ключові слова: Глибина, вага, тиск