گوش دادن به دنیای اطرافمان - لوسلبن لیزا کاترین; کلریچی مونیکا; هولم ویلادز; پانیری جولیانا (Septentrio Educational, 2024)
تمرکز: وقت گذاشتن برای شناسایی و تشخیص صداهای موجود در فضاهای اطرافمان. اهداف یادگیری: با این فعالیت از طریق گوش دادن به محیط اطراف خود توجه می کنیم. این می تواند به عنوان یک فعالیت مستقل عمل کند. با این حال، شما همچنین می توانید از آن به عنوان نقطه شروع قبل از انتقال تجربه به محیط های اعماق دریا در فعالیتی به نام "سمفونی تراوش سرد" استفاده کنید. کلمات کلیدی: آگاهی فضایی، گوش دادن، راه صدا پرسه، آلودگی صوتی.