مجسمه سازی روزنه داران - ماریچ فیلیپ; پوتو مارگریتا پائولا; زیمرمن هایکه جین; پانیری جولیانا (Septentrio Educational, 2024)
تمرکز برای درک از تنوع زیستی اقیانوس منجمد شمالی و کف اقیانوس، با تمرکز ویژه بر گونه های کمتر شناخته شده مانند روزنه داران. اهداف یادگیری در این فعالیت، دانش‌آموزان (یک، دو یا چند) گونه روزنه داران را که در یا نزدیک به کف اقیانوس منجمد شمالی زندگی می‌کنند شناسایی کرده و با استفاده از خاک رس مدل‌سازی، مجسمه‌سازی می‌کنند. کلید واژه ها روزنه داران، کفزی، شناور (پلانکتونیک).