رسوب گذاری - ماریچ فیلیپ; پوتو مارگریتا پائولا; پانیری جولیانا (Septentrio Educational, 2024)
تمرکز برای درک نقش رسوب در ایجاد شرایط منحصر به فرد اکوسیستم های کف اقیانوس. اهداف یادگیری با این فعالیت، دانش‌آموزان به درک اساسی از چگونگی ته نشینی رسوبات در کف اقیانوس (رسوب گذاری) و شکل ظاهری آن دست خواهند یافت. کلید واژه ها ته نشینی، رسوبی، آواری، دریایی.