تأثیر انسانی: آلودگی پلاستیکی - ماریچ فیلیپ; پوتو مارگریتا پائولا; پانیری جولیانا (Septentrio Educational, 2024)
تمرکز درک این موضوع که آلودگی پلاستیکی یک مشکل بزرگ است و بر اقیانوس ها در همه جا تأثیر می گذارد. این تاثیرات در سواحل و خطوط ساحلی و تا عمیق ترین نقاط اقیانوس دیده می شود. اهداف آموزشی در این فعالیت، دانش آموزان از میزان آلودگی پلاستیکی در داخل و اطراف اقیانوس ها درک پیدا خواهند کرد. آنها متوجه خواهند شد که چگونه آلودگی پلاستیکی می تواند تأثیر منفی بر زندگی زیر سطح دریا داشته باشد. کلمات کلیدی آلودگی اقیانوس، پلاستیک، میکروپلاستیک.