تأثیر انسان: ردپای اکولوژیکی - ماریچ فیلیپ; پوتو مارگریتا پائولا; پانیری جولیانا (Septentrio Educational, 2024)
تمرکز درک معنای ردپای اکولوژیکی انسان. دانش‌آموزان به سؤالاتی فکر می‌کنند مانند اینکه اعمال ما (به عنوان مثال، تحقیق) چگونه بر محیط اطراف ما تأثیر می‌گذارد و برای کاهش تأثیر انسان بر اقیانوس‌ها چه کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ اهداف آموزشی در این فعالیت، دانش‌آموزان یاد می‌گیرند که درک درستی از رابطه خود با اقیانوس‌ها و محیط ‌زیست دریایی ایجاد کنند و امیدواریم برای تبدیل دانش خود به عمل الهام بگیرند. کلیدواژه تأثیر انسانی، رد پا، عمل.