Dybdelæring gjennom (virtuelle) reiser: Kulturarv i nærområdet! Innovasjon og relevanse.: Innledningstekst - Rolka, Sabine; Vaske, Andrea (Septentrio Educational, 2019)
Teksten er en kort introduksjon til tankene bak undervisningsprosjektene om kulturarv i nærområdet/ virtuelle guides i dette kapittelet.