Під тиском - Maric, Filip; Poto, Margherita Paola; Panieri, Giuliana (Septentrio Educational, 2023)
Фокусуємося на:відчутті, як змінюється тиск води з глибиною.Мета навчання:У цій вправі учні відчують залежність між глибиною води та тиском. Учні зможуть поміркувати про те, як на форми життя в морських глибинах може вплинути високий тиск води в їхніх екосистемах.Ключові слова:Глибина, вага, тиск