عمق اقیانوس چقدر است؟ - ماریچ, فیلیپ; پوتو , مارگریتا پائولا; پانیری, جولیانا (Septentrio Educational, 2024)
تمرکزبرای به دست آوردن درک از عمق اقیانوس با استفاده از ایده های مقیاس و تربیت بدنی. اهداف آموزشیبا این دو فعالیت، دانش‌آموزان شروع به درک (و احساس) می‌کنند که اقیانوس نسبت به اندازه و ارتفاع خودشان چقدر می‌تواند عمیق باشد. آنها احساس تفاوت بین ارتفاع (در بالای زمین) و عمق (در رابطه با آب) را خواهند داشت. کلمات کلیدیارتفاع، عمق (اقیانوس).