تحت فشار - ماریچ, فیلیپ; پوتو , مارگریتا پائولا; پانیری, جولیانا (Septentrio Educational, 2024)
تمرکزبرای درک و احساس اینکه چگونه فشار آب با عمق تغییر می کند. اهداف یادگیریدر این فعالیت، دانش آموزان رابطه بین عمق و فشار آب را تشخیص خواهند داد. دانش‌آموزان می‌توانند در مورد اینکه چگونه شکل‌های حیات در اعماق دریا ممکن است تحت تأثیر فشارهای بالای آب در اکوسیستم‌هایشان قرار بگیرند، تأمل کنند. کلید واژه هاعمق، وزن، فشار.