مای اقیانوس منجمد شمالی - ماریچ, فیلیپ; پوتو , مارگریتا پائولا; پانیری, جولیانا (Septentrio Educational, 2024)
تمرکزبرای درک اینکه دمای آب چقدر است و چرا برای زندگی در اقیانوس مهم است. چه عواملی بر دمای آب تأثیر می گذارد؟ (به عنوان مثال، نور خورشید، تابش خورشیدی، انتقال حرارت) اهداف آموزشیدر این فعالیت، دانش آموزان یاد خواهند گرفت که دما عامل مهمی است که بر آب، کیفیت آب و تغییر خواص فیزیکی و شیمیایی آب تأثیر می گذارد. واژه‌های کلیدیدما، تابش خورشید، انتقال حرارت، تغییرات و محرک‌ها، پیامدها.