رسوب گذاری - ماریچ, فیلیپ; پوتو , مارگریتا پائولا; پانیری, جولیانا (Septentrio Educational, 2024)
تمرکزبرای درک نقش رسوب در ایجاد شرایط منحصر به فرد اکوسیستم های کف اقیانوس. اهداف یادگیریبا این فعالیت، دانش‌آموزان به درک اساسی از چگونگی ته نشینی رسوبات در کف اقیانوس (رسوب گذاری) و شکل ظاهری آن دست خواهند یافت. کلید واژه هاته نشینی، رسوبی، آواری، دریایی.