تأثیر انسان: ردپای اکولوژیکی - ماریچ, فیلیپ; پوتو , مارگریتا پائولا; پانیری, جولیانا (Septentrio Educational, 2024)
تمرکزدرک معنای ردپای اکولوژیکی انسان. دانش‌آموزان به سؤالاتی فکر می‌کنند مانند اینکه اعمال ما (به عنوان مثال، تحقیق) چگونه بر محیط اطراف ما تأثیر می‌گذارد و برای کاهش تأثیر انسان بر اقیانوس‌ها چه کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ اهداف آموزشیدر این فعالیت، دانش‌آموزان یاد می‌گیرند که درک درستی از رابطه خود با اقیانوس‌ها و محیط ‌زیست دریایی ایجاد کنند و امیدواریم برای تبدیل دانش خود به عمل الهام بگیرند. کلیدواژهتأثیر انسانی، رد پا، عمل.