Appendix III: Masteroppgaver i samfunnsplanlegging Institutt for Global Utvikling og Samfunnsplanlegging, Universitetet i Agder - Cruickshank, Jørn (Septentrio Reports, 2024)
Instituttet fikk en egen masterspesialisering i planlegging i 2016, mens en fullverdig master startet først i 2022, med de første oppgavene herfra først våren 2025. Det som er relevante masteroppgaver i rammen av samfunnsplanlegging som tema fra instituttet er derfor oppgaver fra master i Development management som geografer og planleggere på instituttet har veiledet, samt planrelaterte oppgaver ved master i folkehelse og master i samfunnskommunikasjon som er veiledet av stab fra IGUS. Fra 2014 og frem til skrivende stund er dette en liste over relevante oppgaver.