Rammekonvensjonen og minoritetsspråkpaktas betydning for norsk kvenpolitikk - Valle, Raimo (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2010)
Alternativ tittel: "Puiteyleissopimuksen ja vähemmistökielisopimuksen merkitys Norjan kveenipolitiikalle"