Hvor mange kan finsk og kvensk i Nord-Norge? - Rasmussen, Torkel (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2005)
Alternativ tittel: "Kuinka moni osaa suomea ja kveeniä Pohjois-Norjassa?"