Lyngen: Grensekommune og internasjonal arena - Gustavsen, John (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2007)
Alternativ tittel: "Lyngen: Raijalla ja kansainvälisyyden näyttämöna"