Karjalaisen kulttuurin ja karjalan kielen säilyttämisen monet haastet - Zaikov, Pekka (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2007)
Vaihtoehtoinen otsikko: "Mange utfordringer for karelsk kultur og språk"