Fra innvandrer til nasjonal minoritet - Storaas, Kari (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2010)
Alternativ tittel: "Siirtolaisista kansalliseksi vähemmistöksi"