Kvenske personnavn i Nordreisa - ei skattekiste hvor nøkkelen er i ferd med å ruste opp - Imerslund, Bente (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2003)
Alternativ tittel: "Kveeniläiset henkilönimet Raisissa - aarrearkku, jonka avain on ruostumassa"