Språkplanering utvecklar det kulturella kapitalet i svenska Tornedalen - Winsa, Birger (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2003)
Alternativ tittel: "Kielisuunittelu kehittää Ruottin Tornionlaakson kulttuurikapitaalin - Meänkieli, suomi, ruotti ja saamenkieli sosiaalisessa yhteyessä"