Europarådets konvention om regionala eller minoritetsspråk - visioner och verklighet - Huss, Leena (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2003)
Alternativ tittel: "Euruupan Neuoston konvensjuuni regiunaalisista eli minuriteettikielistä - visjuunia ja toelisuus"