Utvandringen fra Nord-Norge til Amerika - Soleim, Marianne Neerland (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2003)
Alternativ tittel: "Siirtolaisuus Pohjois-Norjasta Amerikaan"