Ei framtid for kvensk språk? Status og utfordringer i dagens situasjon - Andreassen, Irene (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2005)
Alternativ tittel: "Onko kveenin kielellä tulevaisuutta? Kielen asema ja uudet haasteet"