Landrettighetsundersøkelsen i Lappland 2003-2006: Lappskatten ble ikke basert på eie av landområder - Vahtola, Jouko (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2007)
Til norsk ved Hanne Elin Utvik. Alternativ tittel: "Lapin maaoikeustutkimus 2003-2006: Lapinvero ei pohjautunut maanomistukseen"