Kvensk blir universitetsfag - Söderholm, Eira (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2010)
Til norsk ved Hanne Elin Utvik.Alternativ tittel: "Kainun kielestä universiteettifaaki"