Kvenbegrepet hos Henrik Gabriel Porthan - Aspaas, Per Pippin; Ryymin, Teemu (Arina: Nordisk tidsskrift for kvensk forskning / Pohjoismainen kveenitutkimuksen aikakausjulkaisu, 2010)
Alternativ tittel: "Henrik Gabriel Porthanin kveeni-käsite"