Nettbasert sårveiledning. Kunnskapsutvikling og bedre mestring av leggsårbehandling i hjemmetjenesten - Nyheim, Beate; Lotherington, Ann Therese; Steen, Ada (Nordisk tidsskrift for helseforskning, 2010)
Pasienter med leggsår som ikke vil gro blir gang etter gang henvist til spesialisthelsetjenesten på grunn av manglende sårheling. Dette er en belastning for så vel pasientene som sykepleierne og helsevesenet. I prosjektet Nettbasert sårveiledning tilbød Hudavdelingens Sårteam nettbaserte sårveiledninger til hjemmesykepleiere. Med utgangspunkt i prosjektet analyserer artikkelen de nettbaserte veiledningenes betydning for kunnskapsutvikling i leggsårbehandling.