«Men mennesket lever så længe»: En Lesning av Hamsuns ‹Feberdikte› - Arntzen, Even (Nordlit, 2005)
Dette skal handle om Hamsuns ‹Feberdikte›, fra Hamsuns første og eneste diktsamling, Det vilde kor, utgitt i 1904. Øystein Rottem og jeg snakket mang en gang om at noen burde sette seg ned og ta for seg denne teksten på analytisk vis. Så her kommer et lite forsøk.