Doktoranden: Kaisa Maliniemi Lindbach, University of Tromsø - Lindbach, Kaisa Maliniemi (Nordlit, 2003)
Doktordisputas Kaisa Maliniemi Lindbach, Det humanistiske fakultet, Universitetet i Tromsø, 16. juni 2001.