Three Book Reviews: Biografiens anatomi (157–160); I hælene på Tolstoj (161–171); Noen romaner fra bokhøsten 1999 (173–186) - Egeberg, Erik; Wærp, Henning Howlid (Nordlit, 2000)
Anmeldt av Erik Egeberg: Marianne Egeland: Hvem bestemmer over livet? Biografien som historisk og litterær genre. Geir Kjestaa: Lev Tolstoj: Den russiske jords store dikter. Anmeldt av Henning Howlid Wærp: Hanne Ørstadvik: Like sant som jeg er virkelig Kyrre Andreassen: Barringer Frode Grytten: Bikubesong Erlend Loe: L Ola Bauer: Forløperen Elin Brodin: Unaturlig