Om seksualbølgen i russisk litteratur anno 1907 - Møller, Peter Ulf (Nordlit, 1998)
Den russiske litteraturhistorie har et par årstal hvor et mylder af nye, retningsgivende begivenheder indtraf på én gang. Året 1847 er et af dem. (…)