Fullstendig PDF: Silje Solheim Karlsen: Triumf, lojalitet, avstand. Fridtjof Nansens Fram-ekspedisjon (1893-1896) – og litteraturen i dens kjølvann. - Karlsen, Silje Solheim; Thisted, Kirsten; Gimnes, Steinar (Nordlit, 2012)
Doktordisputas 27. januar 2012. Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning. Universitetet i Tromsø Avhandlingen er å finne i Munin, http://munin.uit.no/handle/10037/3796. Dette er den fullstendige PDF-filen med prosjektets bakgrunn, 1. og 2. opponent og svaret fra doktoranden (red. anm.).