«Men mennesket lever så længe»: En Lesning av Hamsuns ‹Feberdikte› - Arntzen, Even (Nordlit, 2005)
Dette skal handle om Hamsuns ‹Feberdikte›, fra Hamsuns første ogeneste diktsamling, Det vilde kor, utgitt i 1904. Øystein Rottem ogjeg snakket mang en gang om at noen burde sette seg ned og ta forseg denne teksten på analytisk vis. Så her kommer et lite forsøk.
Keywords: ‹Feberdikte›; Det vilde kor (1904); Knut Hamsun