Forsøk på å beskrive det ugjennomtrengelige i Dag Solstads romanprosa - Skaftun, Atle (Nordlit, 2003)
Forsøk på å beskrive det ugjennomtrengelige er tittelen på en av DagSolstads romaner, en roman som vi finner ca. midt i forfatterskapet.Solstad debuterte i 1965, Forsøk er fra 1984, og Solstads siste komhøsten 2002. Tittelen er imidlertid sentral i forfatterskapet også påandre og mer interessante måter.
Keywords: Dag Solstad; Forsøk på å beskrive det ugjennomtrengelige