En pratsom gammel gubbe med sans for livet? Tema og norm i Kjell Askildsens «Thomas F’s siste nedtegnelser til almenheten» - Andersen, Bjørn Inge; Bones, Sigrun; Greve, Anniken; Rosenlund, Ingvild Mathiesen; Sojtaric, Maja (Nordlit, 2002)
[…]