Allmenn litteraturvitskap: Finst den framleis? - Kittang, Atle (Nordlit, 2004)
Bjarne Markussen: «I artikkelen «Allmenn litteraturvitskap—finst den framleis?» tar Atle Kittang for seg Bjerck Hagens bok og mener at den representerer en «radikal metodisk individualisme» og en «radikal subjektivering av faget» (Kittang 2004: 47 og 49).»