Fire anmeldelser: Georg Sauerwein: Dokumentasjon og biografi (133–137); Om Gunnar Ekelöfs ekfrastiske strip-tease (139–145); Dans, lek og forbannelse: Debuterende Finnskog-dikter (147–151); Litt fra bokhøsten 2000 (153–166) - Egeberg, Erik; Karlsen, Ole; Lindbach, Kaisa Maliniemi; Wærp, Henning Howlid (Nordlit, 2001)
Sider 133-137: Oskar Vistdal: Georg Sauerwein - europear og døl. Ein dokumentasjon anmeldt av Erik Egeberg Sider 139-145: Annette Fryd: Ekfraser: Gunnar Ekelöfs billedbeskrivende digte anmeldt av Ole Karlsen Sider 147-151: Sigrun Glomsås: Spell anmeldt av Kaisa Maliniemi Lindbach Sider 153-166: Litt fra bokhøsten 2000: Åtte anmeldelser av Henning Howlid Wærp