Seks anmeldelser: Fruktbar sjangerlesning: Oehlenschlägers tragedier i nytt lys (320–329); Poesiskatt fram i lyset (331–336); Om Regine Normanns biografi med påfølgende debatt: Slik biografen ser det (337–343); Ideologikritisk om Agnar Mykle som 1890-tallsforfatter (345–354); På (vill)spor etter mening i «Huset med den blinde glassveranda» (355–360); Med fokus på personkonstellasjonene i Knut Hamsuns «Pan» (361–367) - Langfeldt, Anne-Lise; Utnes, Astrid; Willumsen, Liv Helene; Larsen, Leif Johan; Paulson, Sarah; Wærp, Henning Howlid (Nordlit, 1998)
Alvhild Dvergsdal: Oehlenschlägers tragediekunst, anmeldt av Anne-Lise Langfeldt Gunvor Hofmo: Etterlatte dikt; red. av Jan Erik Vold, anmeldt av Astrid Utnes Om Regine Normanns biografi - slik biografen ser det, av Liv Willumsen (Dette er et svar til anmeldelsen av Liv Willumsens bok Havmannenens datter. Regine Normann - et livsløp, skrevet av Ragnhild Engelskjøn. Denne anmeldelsen var på trykk i Nordlit nr. 2.) Jahn Thon: Lasso rundt fru Luna, anmeldt av Leif Johan Larsen Karin E. Ellefsen: Huset med den blinde glassveranda, anmeldt av Sarah Paulson Finn Aarsæther: Veier til verket: om Pan av Knut Hamsun, anmeldt av Henning Howlid Wærp