Knut Hamsun rundt gjennombruddet: Anmeldelse av Lars Frode Larsens «Radikaleren Hamsun ved gjennombruddet, 1888–1891» - Wærp, Henning Howlid (Nordlit, 2003)
[…]
Keywords: Knut Hamsun; Lars Frode Larsen; «Radikaleren Hamsun ved gjennombruddet, 1888–1891