Doktoranden: Kaisa Maliniemi Lindbach, Universitetet i Tromsø - Lindbach, Kaisa Maliniemi (Nordlit, 2003)
Doktordisputas Kaisa Maliniemi Lindbach, Det humanistiske fakultet, Universitetet i Tromsø, 16. juni 2001.
Keywords: disputas