Fire anmeldelser: Georg Sauerwein: Dokumentasjon og biografi (133–137); Om Gunnar Ekelöfs ekfrastiske strip-tease (139–145); Dans, lek og forbannelse: Debuterende Finnskog-dikter (147–151); Litt fra bokhøsten 2000 (153–166) - Egeberg, Erik; Karlsen, Ole; Lindbach, Kaisa Maliniemi; Wærp, Henning Howlid (Nordlit, 2001)
Sider  133-137:Oskar Vistdal: Georg Sauerwein - europear og døl. Ein dokumentasjon anmeldt av  Erik EgebergSider 139-145:Annette Fryd: Ekfraser: Gunnar Ekelöfs billedbeskrivende digte anmeldt av Ole KarlsenSider 147-151:Sigrun Glomsås: Spell anmeldt av Kaisa Maliniemi LindbachSider 153-166:Litt fra bokhøsten 2000: Åtte anmeldelser av Henning Howlid Wærp
Keywords: Oskar Vistdal; Georg Sauerwein - europear og døl. Ein dokumentasjon; Annette Fryd; Ekfraser; Gunnar Ekelöfs billedbeskrivende digte; Sigrun Glomsås; Spell