Tre anmeldelser: Biografiens anatomi (157–160); I hælene på Tolstoj (161–171); Noen romaner fra bokhøsten 1999 (173–186) - Egeberg, Erik; Wærp, Henning Howlid (Nordlit, 2000)
Anmeldt av Erik Egeberg:Marianne Egeland: Hvem bestemmer over livet? Biografien som historisk og litterær genre.Geir Kjestaa: Lev Tolstoj: Den russiske jords store dikter.Anmeldt av Henning Howlid Wærp:Hanne Ørstadvik: Like sant som jeg er virkeligKyrre Andreassen: BarringerFrode Grytten: BikubesongErlend Loe: LOla Bauer: ForløperenElin Brodin: Unaturlig
Keywords: Marianne Egeland; Geir Kjestaa; Hanne Ørstadvik; Kyrre Andreassen; Frode Grytten; Erlend Loe; Ola Bauer; Elin Brodin